Hallinto

Toivottavasti innostukseni on tarttuvaa.

”Taidan olla parhaimmillani erilaisten muutoshankkeiden järjestelmällisessä ja tiukasti tavoitteellisessa suunnittelussa ja johtamisessa. Ja vaikka paras vahvuuteni on hahmottaa isoja ja mutkikkaita kokonaisuuksia, olen myös nopea innostumaan uusista asioista ja toivottavasti se on tarttuvaa! Tässä vaiheessa uraa ja elämää suurinta iloa tuottaa nähdä muiden ihmisten onnistumiset, niin työpaikalla kuin kotona lasten parissa.”

Tapio Hedman, toimitusjohtaja
Vantaa

040 516 2396

Jälkihinnoittelukin on taitolaji

”Tulen joka päivä innokkaana töihin, sillä nautin uusista haasteista. Mielenkiintoisinta työssäni on jälkihinnoittelu, jota pidänkin tärkeimpänä erityisosaamisen alueenani, eräänlainen taitolaji sekin! Pidän työstäni myös siksi, että taitavan tiimin jäsenenä työni on melko itsenäistä ja pystyn itse vaikuttamaan päiväni kulkuun.”

Vuokko Karhu, myyntisihteeri
Oulu

044 799 5952

Suunnitellaan hyvin ja sitten tehdään porukalla valmista.

”Iloa työpäivääni tuo työni osaaminen ja hyvät työkaverit. Osaava tiimi on tärkeä avain onnistumiseen: suunnitellaan hyvin, pohditaan osuvimmat ratkaisut ja sitten toteutetaan porukalla. Vapaa-aikanakin luon uutta kaikenlaisen vanhan pohjalta. Ideointilihakset pysyvät vireessä ja herkkinä, kun remontoin, maalaan huonekaluja tai suunnittelen ja puuhastelen puutarhassa.”

Sisko Partanen, myyntisihteeri
Oulu

044 799 5951

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin