Aineistomuodot

Kuvien tiedostomuodot

EPS, TIFF-, JPEG- ja PSD -kuvaformaatit. Ilmoita etukäteen Erwekon yhteyshenkilölle, jos kuvat ovat RGB-tiedostoina tai indeksiväritiedostoina. Käytä kuvan pakkaamisessa aina parasta laatua ja käännä tekstit poluiksi.

Katso myös: värinhallintaprofiilit

PDF-tiedostot

Muodosta Adobe InDesign CS tai Quark XPress Export PDF -toiminnolla PDF-tiedosto versio 1.6 tai uudempi. Adobe Indesign PDF Export asetukset

Taittotiedostomuodot

Adobe InDesign ja Adobe Illustrator (myös QuarkXPress, Adobe FrameMaker ja CorelDraw).

Jos käytät muita taitto-ohjelmia, varmista Erwekon yhteyshenkilöltäsi sen soveltuvuus.

Huomautus: Microsoft Office -paketin Word-, PowerPoint- ja Excel-ohjelmat eivät sovellu painotyön taittamiseen.

Avuksesi: Muistilista tulostusvalmiin taittotiedoston valmistaminen (pdf)
Katso myös: värinhallintaprofiilit

Graafisen teollisuuden yleiset suositukset

Toimitusehtosuositus
Painotuotteen tekninen laatu
Postitustietojen valmistus ja siirto

Töitä, joista olemme ylpeitä

Tutustu

Skoda kutsu ja kuori

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Skoda esitteet

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Reima markkinointimateriaalit

TYÖN TILAAJA: REIMA OY

REIMA
Tutustu

BRP esitteet ja katalogit

TYÖN TILAAJA: BRP

SNOGEAR

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin