Uutiset

06-09-2017

OmaErweko helpottaa kaaoksenhallintaa

OmaErweko on asiakkaillemme suunnattu tilaus- ja aineistonhallintajärjestelmä. Järjestelmän avulla voidaan hallinnoida ja tilata kaikki markkinoinnin-, viestinnän- ja hallinnon tarvitsemat painotuotteet ajasta ja paikasta riippumatta.

OmaErwekoon kirjaudutaan käyttäjä- tai yrityskohtaisilla käyttäjätunnuksilla. Järjestelmää voidaan hyödyntää useampaan eri tarkoitukseen.

Valmiit muokattavat asiakaskohtaiset aineistopohjat

Kun OmaErweko-järjestelmään viedään asiakkaan tarvitsemat aineistopohjat, on tilaaminen tämän jälkeen todella helppoa ja nopeaa. Riittää kun asiakas syöttää avoimiin kenttiin haluamansa muuttuvat tiedot, määrittää painosmäärän, toimitus- ja laskutusosoitteet ja tilaus on valmis. CSV-tiedoston lataamalla käyntikorttien tilaaminen käy suurillekkin massoille käden käänteessä ja jos toimipaikkoja on useita, voi toimituksen jakaa useampaan osoitteeseen jolloin tilaaja itse säästyy jakeluprosessilta. OmaErweko sopii erittäin hyvin esim. juuri käyntikorttien, muistilehtiöiden, kirjekuorien, lomakkeiden, yms. hallinnon tarvitsemien painotuotteiden tilaamiseen.

Markkinoinnin vakiopainotuotteet ovat myös helposti tilattavissa palvelun kautta. Käyttäjä voi vaihtaa esitteisiin kokonaisia tekstikenttiä ja kuvia tai hänelle voidaan antaa oikeus vaihtaa esimerkiksi elementtien ja tekstien värejä.

Ja mikä parasta, järjestelmä toimii tarvittaessa myös painoaineistojen materiaalipankkina. Kaikki markkinoinnin ja viestinnän aineistot löytyvät jatkossa helposti yhdestä paikasta.

Työn tilaus omista tiedostosta

OmaErweko-järjestelmän kautta voidaan tilata myös spottitöitä painokelpoisista omista tiedostoista. Esimerkiksi koulutustilaisuutta varten tehty PPT-tiedosto ladataan järjestelmään, valitaan paperi, sidontatapa sekä painosmäärä ja tilaus on toimitus- ja laskutusosoitetta vailla valmis!

Varastotuotteiden hallinta

OmaErweko-palveluun syötetään asiakkaan varastotuotteet, jotka Erweko on painanut asiakkaalle valmiiksi varastoonsa pienempiä tilausmääriä varten. Asiakas näkee palvelusta tilattavat tuotteet ja tuotteen varastomäärän. Varastotuotteita voivat tilata mm. jälleenmyyjät ja eri toimipisteet globaalisti tarpeen mukaan, tai keskitetysti yhdestä toimipisteestä. Järjestelmä näyttää halutessasi myös tilauksen hinnan ennen tilauksen hyväksyntää. Asiakas pystyy myös näkemään järjestelmästä kaikki tekemänsä tilaukset ja lataamaan niistä Excel-raportin.

Brändin hallinta

OmaErweko on myös vahva brändinhallinta työkalu. Määrittelemällä ja lukitsemalla aineistoihin graafisen ohjeiston mukaiset ominaisuudet, kuten värit, kuvat, fontit ja logot, varmistetaan että tilaajasta riippumatta painotuotteet ovat aina yrityksen brändin mukaisia.

Kustannustehokas työkalu helpottamaa arkea

OmaErweko säästää aikaa ja rahaa. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä kuinka OmaErweko-palvelu on tuonut tehokkuutta painotöiden tilaamiseen. Merkittävä ajansäästö ja aineistonhallinnan selkeys ovat tuoneet monelle helpotusta kaaokseen.

 

Kiinnostuitko? Tilaa nyt OmaErweko demoesittelystop_kaaos

Saat demosta 5 kappaletta 10 % alennuskoodeja käytettäväksi OmaErwekon kautta tilattaviin tuotteisiin. Lisäksi kaikkien esittelyn tilanneiden kesken arvomme tiimi-illallisen valitsemassasi ravintolassa (arvo max 500 €).

OmaErwekon demoesittely kestää 30 min, mutta OmaErwekon avulla voit säästää useita työpäiviä. Ja hermojasi.

Tilaa esittely heti:

Jorma Nylander
Myyntijohtaja
P. 043 825 7660 / jorma.nylander@erweko.fi

jore_pallo_lowres

Töitä, joista olemme ylpeitä

Tutustu

Skoda kutsu ja kuori

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Skoda esitteet

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Reima markkinointimateriaalit

TYÖN TILAAJA: REIMA OY

REIMA
Tutustu

BRP esitteet ja katalogit

TYÖN TILAAJA: BRP

SNOGEAR

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin