Sähköiset palvelut

Sähköisellä asioinnilla lisää potkua painoprosessiin

Tehosta yhteistyötäsi painon kanssa asioimalla sähköisesti! Erwekon käytössä on Heidelberg Remote Access -ohjelmisto. Se avaa lukuisia uusia mahdollisuuksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat painotyön valmisteluprosessia. Sähköinen asiointijärjestelmä helpottaa painotöiden tarkistamista, kommentoimista ja hyväksymistä.

Remote Access -järjestelmän kenties tärkein ominaisuus on etävedostusmahdollisuus. Sen avulla tilaaja voi tarkistaa painotyönsä vedoksen sähköisesti. Etävedostus vähentää fyysistä vedosliikennettä merkittävästi ja helpottaa etenkin suurten tai kansainvälisten asiakkaiden painoprosessia, sillä kommentteja ja merkintöjä voi tehdä ajasta ja paikasta riippumatta. Osoite etävedospalveluun http://remote.erweko.fi

Painotöiden tilaus- ja hallintajärjestelmä OmaErweko

Erwekon sähköistä asiointimahdollisuutta täydentää painotöiden tilaus- ja hallintajärjestelmä OmaErweko. Sen kautta asiakkaat voivat tilata ja personoida painotöitä sekä hallinnoida painoaineistoja. Järjestelmä on erityisen käytännöllinen toistuvien aineistojen tilaamisessa. Nyt uuden esite- tai käyntikorttipainoksen tilaaminen onnistuu yhtä työvaihetta vähemmällä ja juuri silloin kuin se asiakkaalle parhaiten sopii.

Lisätietoa saadaksesi ota yhteyttä Erwekon yhteyspäällikköihin.

ErwekoFast tarjoaa helpon ja nopean tavan tilata painotöitä

ErwekoFast tarjoaa uudenlaisen painotuotteiden tilauspalvelun verkkoon. Tilausprosessi on helppo ja nopea. Hinnan näkee tilausta tehdessään heti, erillisiä tarjouspyyntöjä ei tarvitse lähettää ja palvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Hienoa on myös aineiston toimitus, mikä onnistuu helposti tilauksen yhteydessä.

Painototteiden toteutustavat on optimoitu valmiiksi. Olemme valinneet tuotteisiin sopivat paperit ja viimeistelyvaihtoehdot. Mikäli haluat muuttaa valintojamme, voit käyttää optiomahdollisuuksiamme.

Palvelu on laskutusperusteinen, eikä sen käyttöön tarvita erillisiä tunnuksia.

Palvelussamme on kolme toimitusaikavaihtoehtoa: Pika, Reipas ja Säästö. Valitset itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Mikäli työlläsi ei ole kiire, voit säästää painotuotteen hinnassa valitsemalla Säästö -toimituksen. Usein painotuotteellasi on kuitenkin todella kiire, silloin valintasi on Pika -toimitus. Huolehdimme aina painotuotteiden toimituksista sovitusti.

Yllämainittu palvelu sisältää myös painotuotteiden korkeatasoisen toteutuksen ja lopputuotteen laadun. Korkea laatu on meille sydämen asia. Palvelumme löydät osoitteesta www.erwekofast.fi

Töitä, joista olemme ylpeitä

Tutustu

Skoda kutsu ja kuori

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Skoda esitteet

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Reima markkinointimateriaalit

TYÖN TILAAJA: REIMA OY

REIMA
Tutustu

BRP esitteet ja katalogit

TYÖN TILAAJA: BRP

SNOGEAR

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin