Tuotanto

Onnistumisen tunne palkitsee ruhtinaallisesti.

”Kyllä töissä tyytyväisyys syntyy siitä, kun tuntee saaneensa aikaiseksi jotakin hyödyllistä ja tärkeää. Silloin on sekä onnistunut työssään että saanut hienon palkinnon. Varsinkin, kun on saanut homman hoidettua pitkän puserruksen jälkeen. Olen pitkän linjan toimija, tavoite voi olla aika kaukanakin, mutta aina saavutettavissa.”

Kari Jylhä, tuotannonsuunnittelupäällikkö
Oulu

Taittotyö taittuu tarkasti.

”Tietokoneiden harrastajana viihdyn varsin hyvin myös taittokoneen äärellä. Minut tunnetaankin työssäni tarkkana työmyyränä, ellei peräti millivillenä. Erityisen kiinnostavaksi taittotyön tekee sen konkreettisuus välitön palkitsevuus: tekemänsä työn ja ratkaisut näkee heti edessään.”

Kari-Pekka Karjalainen, jälkikäsittelijä
Oulu

Digipainaminen erityisosaamistani.

”Mielenkiintoisinta työssäni on ehdottomasti digipainaminen ja sen uusimmat tuulet. Se on myös erityisosaamistani ja tietysti myös se, että pystyn käsittelemään aineiston alusta loppuun asti itse. Osaaminen alkaa siitä kun ottaa asiakkaan työn vastaan ja päättyy siihen kun se on painettu, kaikki työvaiheet itse.”

Erkki Kivijuuri, tiiminvetäjä, digipaino
Oulu

Haasteet kohdattava laadusta tinkimättä.

”Mitä pitempään näissä töissä on ollut, sitä paremmin oivaltaa, että ankaratkaan haasteet eivät saa vaikuttaa painotyön laatuun. Ammattitaidon jatkuva kehittäminen vaatii innostusta ja valppautta. Tähän panostan, koska haluan – kuten joku on sanonut – hallita painotekniikkaa toistamaan mahdollisimman hyvin paperin luonnetta.”

Unto Liimatainen, painaja
Oulu

Kuvat mielessä vapaallakin.

”Olen ollut töissä Erwekossa pian 10 vuotta ja kartuttanut osaamistani sitä ennen muuallakin, mutta tässä firmassa todella viihtyy. On mukava tulla aamulla paiskimaan hommia osaavan porukan kanssa. Hienoa on myös se, että työhöni reprossa liittyy samoja asioita kuin valokuvausharrastukseenikin: kuvia tulee katsottua ”sillä silmällä” niin töissä kuin vapaallakin.”

Roy Pantsar, repro
Vantaa

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin