Uutiset

06-09-2017

Lisätty todellisuus on muuttunut unelmista todeksi

Erweko ja Konica Minolta ovat aloittaneet yhteistyön lisätyn todellisuuden, (AR Augmented Reality) ratkaisuista ja tarjoamme nyt jotain aivan uutta edelläkävijäasiakkaillemme.

Perinteiseksi ja konservatiiviseksi koettu myyntimiehen tuote-esite muuntuu lisätyn todellisuuden avulla dynaamiseksi alustaksi, jonka kautta tuotetta tai kohdetta voidaan tarkastella kolmiulotteisesti sekä taustoittavilla multimedioilla. Henkilökohtaiseen kanssakäymiseen perustuvissa työtehtävissä, joissa asiakkaisiin vaikuttaminen sekä kilpailijoista erottuminen on tärkeää, tällainen tuotteiden havainnollistaminen voi tuoda oikealla hetkellä merkittävää lisäarvoa.

Mainokset, julisteet, lehdet? On selvää, että lisätyssä todellisuudessa nähdään suuria mahdollisuuksia kustannus-, mainonta- sekä markkinointialoille. Mainokset voidaan yhdistää suoraan sosiaaliseen mediaan, pelillisiin alustoihin sekä kampanjoihin ja tapahtumiin. Elokuvajulisteet voivat muuttua mobiililaitteiden avulla eläviksi näyttäen trailerin ja tarjoten mahdollisuuden hankkia esimerkiksi alennuslipun. Tällaiset sovellukset ovat jo todellisuutta. Ja kun ohjaavana tekijänä on etenkin parantunut asiakaskokemus, lisätyn todellisuuden yhdistäminen digitaaliseen painoliiketoimintaan arvellaan olevan ilmeisten hyötyjen vuoksi miljardiluokan liiketoimintaa jo muutaman vuoden sisällä.

Analyytikkojen mukaan vuoteen 2020 mennessä AR-liiketoiminta tulee olemaan maailmanlaajuisesti jopa 150 miljardin arvoinen, kattaen markkinointimateriaalit, pelit, erilaiset teolliset sovellukset, huolto- ja tukitoiminnot. AR-sovellukset ja niiden käyttö yleistyvät lähitulevaisuudessa jokaiseen mobiililaiteeseen.

Haluatko kuulla ja nähdä lisää? Tulemme mielellämme luoksenne, jolloin voitte omin silmin todeta, tulevaisuus on täällä.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja katsotaan yhdessä, miten lisättyä todellisuutta voidaan hyödyntää yrityksenne markkinointiviestinnässä.

Terveiset tulevaisuudesta

Jorma Nylander

Myyntijohtaja

043 825 7660 / jorma.nylander@erweko.fi

 

eAR3eAR2

Töitä, joista olemme ylpeitä

Tutustu

Skoda kutsu ja kuori

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Skoda esitteet

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Reima markkinointimateriaalit

TYÖN TILAAJA: REIMA OY

REIMA
Tutustu

BRP esitteet ja katalogit

TYÖN TILAAJA: BRP

SNOGEAR

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin