Uutiset

21-09-2018

Pohjois-Karjalan Kirjapainosta Erwekon omistaja

Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj (PKK) on tänään ostanut Erweko Oy:n koko osakekannan Kaleva Oy:ltä. Yritysjärjestelyllä ei ole mitään välittömiä vaikutuksia Erwekon toimintaan ja asiakassuhteisiin. Omistajavaihdoksen jälkeenkin Erwekon tuotantotoiminta ja asiakaspalvelu jatkuvat sekä Oulussa että pääkaupunkiseudulla.

”Erweko saa uuden vakavaraisen omistajan, jolla on edellytykset ja valmius panostaa yhtiössä saavutetun poikkeuksellisen hyvän tuloskäänteen ja lukuisten kehityshankkeiden jatkamiseen. Se on erittäin hyvä uutinen sekä Erwekon henkilökunnan, että noin 1500 asiakkaamme kannalta. Yrityskaupan seurauksena Erwekon tuote- ja palvelutarjonta kasvaa merkittävästi, mm. suurkuvatulostamiseen ja sivunvalmistukseen”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Tapio Hedman.

”Solmitulla yrityskaupalla myös me saamme vahvistettua tuotetarjontaamme, laajennettua markkinoitamme sekä samalla ison joukon lisää osaavaa henkilökuntaa sekä pääkaupunkiseudulle että Pohjois-Suomeen”, PKK:n painotoimialajohtaja, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan puolestaan iloitsee. 

Yrityskaupan myötä yhdistyvät Erweko ja Pohjois-Karjalan Kirjapaino vahvistavat entisestään asemaansa Suomen johtavina painotoimialan yrityksinä. Erwekon lähes 10 miljoonan euron liikevaihto ja noin 70 hengen henkilökunta nostavat PKK:n painotoiminnan liikevaihdon tänä vuonna yli 65 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärän lähelle viittä sataa.

Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj muodostuu lehti- ja painotoimialasta, joista jälkimmäiseen kuuluu entuudestaan Joensuussa, Tampereella ja Helsingissä toimiva PunaMusta Oy -kirjapaino sekä Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä toimiva Suomen Yliopistopaino Oy. Erwekon toimipisteet puolestaan sijaitsevat Oulussa ja Vantaalla.

”Uudella omistajallamme on erittäin selkeä strategia digi- ja offsetpainamisen laajentamisesta kohti yhä kokonaisvaltaisempaa palvelutarjontaa. Siten myös Erwekon lisätyn todellisuuden ja brändinhallinnan kehityshankkeet saavat merkittävän asiakkaitamme hyödyttävän lisäpanostuksen”, summaa Tapio Hedman.

Lisätietoja saat oman yhteyshenkilösi lisäksi tarvittaessa seuraavilta henkilöiltä:

Jari Avellan, 050 323 3885, jari.avellan@punamusta.com
Toimitusjohtaja
PunaMusta Oy

Markku Molenius, 050 310 0039, markku.molenius@punamusta.com
Myyntijohtaja
PunaMusta Oy

https://pmlehti.fi/uutiset/ilmoitus/mahdollisuudet-ovat-lahes-rajattomat/

Töitä, joista olemme ylpeitä

Tutustu

Skoda kutsu ja kuori

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Skoda esitteet

TYÖN TILAAJA: HELKAMA-AUTO

SKODA
Tutustu

Reima markkinointimateriaalit

TYÖN TILAAJA: REIMA OY

REIMA
Tutustu

BRP esitteet ja katalogit

TYÖN TILAAJA: BRP

SNOGEAR

Kone ei osaa luoda laatua.
Siihen tarvitaan ihminen.

Ihmiset laadun ja palvelun takana

Tiedätkö jo mitä haluat?
Tee verkkotilaus.

 

Tutustu ErwekoFastiin

Oulu

Graniittitie 6, 90620 Oulu
(08) 53 777 00

 

Vantaa

Petikontie 6, 01720 Vantaa
(09) 73 102 30

Kaikki yhteystiedot

Jätä tarjouspyyntö

Ohjeita ja tiedostoja painotuotteen toteuttamisen avuksi

Tutustu tarkemmin

SähköiNEN asioinTI
AVAA UUSIA MAHDOLLISUUKSIA

Sähköisiin palveluihin